19/07/2011

ES ITT VAGYUUUUNK!!!!

Es ittvagyunk! ITTVAGYUUUUNK!!

Atszeltuk az oceant! Atyaég.. leirhatatlan érzés. Egészen mas dimenzio, egészen mas életforma, mégha nem is lattunk sokat egyelore belole :-)
Az idoeltolodas kellemetlenségeit elkerulendo tegnap megérkezvén (helyi ido szerint 16H30-kor) nem fekudtunk le egybol s igy 24 orasra nyujtottuk a napot. De nem vészes, hozzaszokik hamar az ember. Ami a maggassagot illeti, (Quito 2800m-rel fekszik a tenger szintje felett) nem igazan érzékeljuk egyelore. Az ido is egész jo, 15°C s nem esik.
Az elso benyomasok tehat nagyon pozitivak, a helyiek igazan kedvesek s a taxisofor is megmondta, hogy Quito « cool ». Igaz; nincs az az orult tempo. Viszont van sok régi auto, furgon, busz ami okadja a fekete fustot s egyfolytaban dudalva kozlekedik :-) Reggel a kis szallasunk teraszarol lattuk a szmogfelhot a varos felett..
Egy diakszallon van egy kis szobank, s bar a kornyek nem a legsikkesebb, a holgy nagyon jo fej s nyugi van. A laposteteju hazak teraszain kutyak csaholnak, a hazak aljaban kis boltocskak.
Szoval most itt maradunk a héten, felfedezni a fovarost s megtervezni a tovabbiakat :-)
Olelunk mindenkit, folyt. kov. !

2 commentaires:

  1. Drága gyermekeim!
    Hihetetlen érzés ezt olvasni, elképzelhetetlenül messze vagytok. Ennek ellentéteként ma Poroszlón fürödtünk, és szépen halad a Tisza tó körüli kerékpárút!!!! Kalandozzatok, sok-sok puszi: Anya

    RépondreSupprimer
  2. jajjdejó! irigykedünk ám innen nagyon! vigyázzatok egymásra, s csináljatok sok-sok képet! csók: enci

    RépondreSupprimer